Újdonságok Bélyegzõ készítés Honlap készítés Festék webáruház Számlázó és raktárkezelõ programok Letöltések E-mailHome
Web-áruház
Újdonságok
Vonalkód eszközök
Bélyegzõ készítés
Rendelés
Automata sorszámozó
Zsebbélyegzõ
Bélyegzõs tollak
Jelölõfestékek
Rendelhetõ termékek
Honlap készítés
Tárhely bérlet,
domain név regisztráció
Szolgáltatások részletes
leírása
Referenciák
Szoftver forgalmazás
Egyedi szoftver
LabelMaster
Szolgszám
EU Szolgáltató
EU Számla-Raktár
Számnagyker
Számkisker
Kerszám
Kerszám Silver
Kerszám Light
Webtesz
Webker
Mini-Kalmár
Mini-Raktár
Multi-Raktár
Bérügyvitel
  Letöltések
E-mail

 
online póker

Szoftver forgalmazás - Válasszon programot!

Válasszon programot!

   Szinte már nélkülözhetetlen a vonalkódok használata a kereskedelemben. A gyártók és forgalmazók munkájának elősegítésére készült program többféle típusú vonalkódot tud generálni és nyomtatni. (EAN-128, EAN-13, EAN-8, UPC-A, UPC-E, ITF-14, CODE-39)

   A raktárral rendelkező, de számlázni nem kívánó felhasználóknak ajánljuk az egyszerű kiadást és bevételezést készítő Mini-Raktár vagy a bonyolultabb feladatok ellátására alkalmas Multi-Raktár programot:

Szolgáltatóknak, könyvelőknek,  építőipari cégeknek és más raktárkezeléssel nem foglalkozó vállalkozásoknak, hálózatos működésre is ajánljuk:

    Szolgáltatóknak, könyvelőknek,  építőipari cégeknek és más raktárkezeléssel nem foglalkozó vállalkozásoknak, akik EU-n belül Euro-ban magyar, angol vagy német nyelven szeretnének számlázni. Hálózatos működésre is ajánljuk:

   Olyan vállakozásoknak, melyek használnak készletkezelést, Európai Uniós partnerrel rendelkeznek, EU-n belül Euro-ban magyar, német vagy angol nyelvű számlát szeretnének kiállítani. Hálózatos működésre is alkalmas:

   Olyan vállakozásoknak, melyek használnak készletkezelést, esetleg több raktárt, kiskereskedelmi boltjuk, bizományosi értékesítésük van vagy több irodájuk van, ahol nagyszámú vevõkezelés folyik, a következõ programokat ajánljuk:

   A kövtkezõ programokat minden kis és nagykereskedõnek ajánljuk, aki nagy felhasználó számmal rendelkezik (1-50), nagy a forgalma, több raktárat kíván kezelni, szervizeléssel foglalkozik. Az InCash sorozat legfejlettebb tagja a Gold változat, mely Interbase alapú. A programok vonalkód olvasóval kiegészítve, teljeskörûen kielégítik igényeit. Mindemellett a Számla & Raktár és a Kerszám program bizonyos feltételekkel összekapcsolható pénztárgéppel. A programok hálózatos működésre is alkalmasak, több munkaállomással, beállítható felhasználói jogosultságokkal.

Árlisták Interneten történő közzétételéhez vagy Internetes áruház (webáruház) működtetéséhez ajánljuk a következő programokat.

     BaBér bérügyviteli programrendszer. A program segítségével bármely cég könnyebben, és rövidebb idõ alatt készítheti el a szükséges nyilvántartásokat, áttekinthetõ rendszerbe foglalva a felmerülõ feladatokat.

   Fenti programok részletes leírását megtalálja a programok nevének hivatkozására kattintva.

© 2000-2012 HHS Iroda

 

 

UnitelShop Festék webáruház